Öğrenciler Akademik Gelişimle Mesleklerinde Geleceğe Daha Hazırlıklı

İstanbul Gelişim Üniversitesi olarak öğrencilerimizin akademik gelişimlerini takip etmek ve başarılarını arttırmalarına olanak sunmak misyonu ile hem üniversite geneli hem de fakülte/bölüm bünyesinde pek çok süreç yürütmekteyiz.

tanıtım
Akademik Faaliyetler

Bünyemizde yer alan 143 laboratuvar, 20 araştırma merkezi, 5 kütüphane ve yüksek donanımlı dersliklerimizden oluşan dev araştırma kompleksimiz ile öğrencilerimizin çok yönlü olduğuna inandığımız öğrenme biçimlerini desteklemekteyiz. İstanbul Gelişim Üniversitesi olarak uzman akademik kadromuz öncülüğünde öğrencilerimizin de akademik süreçler içerisinde yer almaları ve hem kendilerine hem de alanlarına daha öğrenci iken yatırım yapmalarını sağlamaktayız.

Akademik Projeler

Üretilen projeler, ulusal ve uluslararası platformlarda yapılan sunular, akademik yayınlar, makale ve dergi yazıları gibi çok farklı kanallardan öğrencilerimizin akademik gelişim süreçlerini beslemeyi amaçlamaktayız. Aktif öğrenmenin gücüne inanan İstanbul Gelişim Üniversitesi ailesinin her ferdi araştırmaya, bulmaya ve deneyimsel öğrenmeye teşvik edilerek, desteklenmektedir.

Akademik Etkinlikler

Yıl içerisinde üniversite ve bölümler bazında gerçekleştirilen çok sayıdaki akademik gelişim odaklı etkinliklerimiz bulunmaktadır. Bunlardan bazıları; "Bir Bürokratın Mesleki Deneyimleri Paneli, Uluslararası Uygulamalı Sosyal Bilimler Kongresi, Mezunlarımızla Kariyer Sohbetleri, Gelişim MIS Summit, Türkiye’de Girişimcilik ve Melek Yatırımcılık" etkinlikleridir.

Uzman Kadro

Uzman kadromuzla öğrencilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiğimiz akademik gelişim süreçlerinde her bir öğrencimizin akademik hayatı daha yakından tanıması ve içerisinde yer alması hedeflenmektedir.

Videolarla Akademik Gelişim

Uluslararası Uygulamalı Sosyal Bilimler Kongresi
Uygulamalı Sosyal Bilimler Fakültesi

Alanında uzman değerli bilim insanlarının katkılarıyla yeni bilgilere ulaşmanın hedeflendiği Uluslararası Uygulamalı Sosyal Bilimler Kongresi gerçekleştirildi.

WhatsApp Destek Hattı

Takıldığın bir yer varsa sana destek vermeye hazırız.