Tercih tanıtım günlerine gel, +%10 ek burs avantajını kaçırma. Detaylı bilgi al.

Bölümün Amacı
Web Tasarımı ve Kodlama Programı ile web tasarımı ve kodlama alanlarında ihtiyaç duyulan nitelikli insan kaynağını yetiştirmek amaçlanmaktadır. Ayrıca, Web tasarımı ve kodlama alanlarında halen çalışmakta olan personelin etkinlik ve verimliliklerini artıracak şekilde bilgi ve becerilerle donatılma ...

Bölümün Geleceği
Web Tasarımı ve Kodlama Önlisans Programını başarı ile tamamlayan mezunlar bilişim sektöründe Web Tasarım Uzmanı, Web Tasarımcısı, Kodlama Uzmanı, Görsel Web Tasarımcısı, Arayüz Geliştiricisi olarak çalışabileceklerdir. Bunun yanında mezunlar kendi web tasarım şirketlerini de kurabilirler.
Kimler Seçmeli

TYT puan türü ile öğrenci alan önlisans programlarına geçiş yapabilirler.

Akademik eğitimlerini devam ettirmek isteyen öğrencilerimiz Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile Bilgisayar Bilimleri 8143, Bilgisayar Mühendisliği 3124, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği 3129, Bilişim Sistemleri Mühendisliği 5103, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri 3130, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri 3224, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri 3256, Yazılım Mühendisliği 5134, Yönetim Bilişim Sistemleri 3361 bölümlerine yerleşebilmektedir.

(Kaynak ÖSYM 2021 DGS Kılavuzu)

2022-2023

YKS-Genel-Normal Öğretim