Öğrenciler Sportif Faaliyetlerle Daha Mutlu Daha Sağlıklı

İstanbul Gelişim Üniversitesi olarak öğrencilerimizin bütünsel gelişimlerine katkı sağlayabilmek amacıyla, kampüs hayatlarında sportif faaliyetleri gerçekleştirebilmeleri yönünde de gerekli özen ve gayreti göstermekteyiz.

tanıtım
Sportif Alanlar

Öğrencilerimizin yerleşkelerimizde bulunan sportif faaliyetlere ek olarak üniversiteler arası sportif aktivitelere de katılım sağlamaları konusunda her daim öncülük etmekte ve sportif gelişimleri için gerekli desteği sunmaktayız.

Sportif Farkındalık

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuzun bünyesinde çeşitli spor branşlarının uygulanabilmesi için zengin sportif alanlarımızın mevcuttur. Bununla beraber tüm öğrencilerimizin spora ilişkin farkındalık kazanmaları, serbest zamanlarını daha eğlenceli geçirebilmeleri ve yaşamlarında sportif gelişimi içselleştirebilmeleri için faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

Fiziksel Olanaklar

Üniversitemizde açık futbol sahası, voleybol, basketbol, badminton, hentbol gibi branşların yapıldığı kapalı Fitness Salonu, Cimnastik salonu, dans salonu, mücadele sporları salonu, açık ve kapalı atletizm alanları, 2 kapalı, 1 açık tenis kortu bulunmaktadır.

Başarılar ve Ödüller

İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileri sportif gelişim alanında; 2019 yılı, İstanbul Gelişim Üniversitesi Futsal Takımı İstanbul Şampiyonluğu, 2019 yılı, Türkiye Üniversite Sporları Erkek Basketbol Şampiyonası katılımı, 2019 yılı, Türkiye Üniversite Sporları Bayan Basketbol Şampiyonası katılımı, 2019 yılı, Türkiye Üniversite Sporları Erkek Voleybol Şampiyonası katılımı, 2019 yılı, Türkiye Üniversite Sporları Bayan Voleybol Şampiyonası katılımı, 2021 yılında Öğrencimiz Ayşe Begüm Onbaşı, Bakü'de düzenlenen Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyona’sında altın madalya başarılarına imza atmıştır.

Fotoğraflarla Sportif Gelişim

Videolarla Sportif Gelişim

Ayşe Begüm Onbaşı
BESYO Öğrencisi

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencimiz milli sporcu Ayşe Begüm Onbaşı, Bakü'de düzenlenen Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazandı.

WhatsApp Destek Hattı

Takıldığın bir yer varsa sana destek vermeye hazırız.

kariyer danışmanımız seni arasın
Kariyer Danışmanımız Seni Arasın