Tercih tanıtım günlerine gel, +%10 ek burs avantajını kaçırma. Detaylı bilgi al.

İstanbul Gelişim Üniversitesi dünyada ilk 500 üniversite arasında!

Üniversiteleri araştırma performansları, inovasyon çıktıları ve web görünürlüklerindeki toplumsal etki göstergelerine göre sıralayan İspanya merkezli sıralama kuruluşu SCImago (SIR), 2022 dünya üniversiteleri sıralama listesini açıkladı. İstanbul Gelişim Üniversitesi, Mühendislik ve Çevre Bilimleri alanında dünyada ilk 500 üniversite arasında yer alırken, genel sıralamada 4.364 üniversite arasında dünyanın en iyi 721’inci üniversitesi olmayı başardı.

Üniversitelerin 2016-2020 yılları arasındaki araştırma ve inovasyon faaliyetlerinin 2021 yılı web göstergelerini değerlendiren dünyanın önde gelen sıralama kuruluşlarından olan SCImago (SIR), 2022 dünya üniversiteleri sıralamasını açıkladı. İstanbul Gelişim Üniversitesi Mühendislik ve Çevre Bilimleri alanında dünyada ilk 500 üniversite arasında yer alırken, genel sıralamada 4.364 üniversite arasında dünyanın en iyi 721’inci üniversitesi olarak sıralandı.

Haberin kaynağına erişmek için tıklayınız.

WhatsApp Destek Hattı

Takıldığın bir yer varsa sana destek vermeye hazırız.

kariyer danışmanımız seni arasın
Kariyer Danışmanımız Seni Arasın