Etkinlikler

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin temel amaçlarından biri öğrencilerinin üniversite içerisinde geçirecekleri zamanı değerli ve faydalı kılmak; beslenme, barınma, sağlık, spor, kültür ve diğer sosyal ihtiyaçlarını karşılamak ve kişisel gelişimlerine destek sağlamaktır. Bu amaç doğrultusunda öğrencilerine verimli bir üniversite hayatı sunmaya çalışırken Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan 81 öğrenci kulübü ile çeşitli aktiviteler gerçekleştirmeyi amaçlıyor.

Öğrenciler ders dışı zamanlarını verimli geçirebilmeleri için sağlık ve rehberlik hizmetlerinin aktif bir şekilde çalışmasını sağlarken aynı zamanda öğrencilerin kulüpler aracılığı ile sosyal çevrelerini genişletmeyi sağlıyor. Öğrenci kulüpleri ile birlikte etkinlikler gerçekleştiren İGÜ’lü öğrenciler sosyal sorumluluk projelerinden, ulusal ve uluslararası kongrelere imza atarken aynı zamanda sektörde ün yapmış liderlerin de İGÜ’de ağırlanmasını sağlıyor. Öğrenciler bu etkinlikleri gerçekleştirirken hem network oluşturuyor hem de ekip çalışmasına uyum sağlıyor. Bütün bunların yanı sıra çözüm odaklı olma, iletişim kurma, kriz yönetebilme süreçlerine de hâkim olarak iş hayatına hazırlık yapmış oluyor.

İGÜ’lü öğrencilerin kurmuş olduğu 81 öğrenci kulübü bulunmaktadır. Bu kulüplerin yapmış olduğu bazı etkinlikler aşağıdaki gibidir.

Daha detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Etkinlikler