2019 YKS Yerleştirme Puanları

*Aşağıdaki tablo 2019 YKS yerleştirme sonuçlarında oluşan taban puanlar tablosudur. Üniversite kayıtları (19-23 Ağustos) bittikten sonra ÖSYM'nin yayınlayacağı 2019 Ek Yerleştirme Kılavuzu ile birlikte kontenjanlar ve tablo güncellenecektir.

** Taban Puan kısmındaki ”…” alan, kontenjanın boş kaldığının göstergesidir.

***2019 YKS Merkezî yerleştirmede kontenjanı dolan ve en küçük puanı oluşan ancak, yerleştirilen adaylardan birkaçının kayıt yaptırmaması nedeniyle kontenjan açığı oluşan Tablo-3’teki ön lisans programları ile Tablo 4’teki lisans programlarını, programın en küçük puanına eşit veya daha büyük puana sahip olan adaylar tercih edebilecektir. Kontenjanı dolmayan ve en küçük puanı oluşmayan programları, ilgili yerleştirme puanı hesaplanmış tüm adaylar tercih edebileceklerdir.

İstanbul Gelişim Üniversitesi 2019 YKS Yerleştirme Puanları dosyasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

2019 YKS Yerleştirme Puanları